В деяких регіонах України посиляться морози — синоптики

7 грудня 2021 119 0
Сніг в полі
Сніг в полі

Завтра циклон продовжить засипати західні області снігом, північні — сумішшю снігом з дощем, в південних та центральних областях очікуються опади у вигляді дощу. На Заході та Півночі України посиляться морози. Про це розповіли аналітики сервісу Метео Фарм.

«Найбільша кількість опадів 10 – 18 мм очікується в Київській, Житомирській, Чернігівській, Рівненській, Хмельницькій, Одеській, Миколаївській, Вінницькій та Черкаській обл. Однак опади оминуть східні області, тут переважатиме суха синоптична картина», — повідомили синоптики. 

Суцільна хмарність охопить всю територію, лише в Закарпатській обл. сонце періодично виходитиме із-за хмар. Вітер поривчастий змінного напрямку, середня швидкість до 8 м/с.

На Заході посиляться морози, вночі температура опуститься до -1...-7°С, вдень -4...+3°С, на Півночі та у Вінницькій області нічна температура досягне відмітки -4...+4°С, денна складе -3...+5°С. На решті території нічні температури знаходитимуться в межах 0...+7°С, денна досягне відмітки +4...+9°С, на Півдні максимально температура підніметься до позначки +10...+11°С.

Читайте також: Через складні погодні умови пасічники втратили близько 30% бджіл

Виконано за допомогою Disqus

Матеріали за темою