Bednar Row-Master заміняє роботу двох культиваторів — фермер

9 грудня 2021 164 0
Культиватор Bednar Row-Master
traktorist.uaКультиватор Bednar Row-Master

Завдяки використанню культиватора Bednar Row-Master можливо скоротити застосування гербіцидів на 15–20%. Також агрегат замінює роботу двох культиваторів КРН. Про це розповів директор ФГ «Околиця-3» Олег Сатановський, повідомляє Traktorist.ua.

«Один Row-Master замінив нам два культиватори КРН, а за якістю роботи їх взагалі не зрівняти. Якщо раніше в нас постійно траплялося підрізання основної культури, то з Bednar цього практично не трапляється завдяки спеціальним датчикам, що фіксують рух агрегата точно по міжряддю. Це набагато полегшило роботу механізатора», — розповів директор ФГ.

З його слів, серед переваг культиватора Row-Master — датчики, що запобігають підрізанню основної культури, складна рама, до того ж він зручніший на переїздах.

У компанії Bednar наголошують, що культиватор Row-Master випускають у двох модифікаціях — звичайній (RN) і для обробки посівів цукрового буряку (RN_S). Агрегат окрім боротьби і бур’янами можна застосовувати для видалення ґрунтової кірки в насадженнях кукурудзи, соняшнику й інших просапних культур.

Читайте також: Аграріям презентували ТОП-10 інноваційних розробок в сфері сільського господарства

Виконано за допомогою Disqus

Матеріали за темою