Лозівські машини та Larrington Trailers почали спільне виробництво сільгосптехніки

12 лютого 2016 98 0
Прем’єра саморозвантажувального причепа Harvester
Прес-служба Індустріальної групи УПЕКПрем’єра саморозвантажувального причепа Harvester

Вітчизняний виробник сільгосптехніки «Лозівські машини» презентував проект спільного виробництва з однією з провідних компаній в Великобританії, що спеціалізується на виготовленні трейлерів (причепів) Larrington Trailers, повідомляє прес-служба Індустріальної групи УПЕК.

«Завдяки цьому співробітництву ми зможемо багато досягти. Зараз ми впроваджуємо наші знання та досвід в Україні, що дозволяє виробляти високоякісну продукцію для ринків країн Східної Європи і СНД. Надалі маємо намір освоїти виробництво інноваційної ґрунтообробної техніки «Лозівських машин» у Великобританії», − коментує генеральний директор компанії Larrington Trailers Річард Ларінгтон.

Презентація нового британсько-українського виробництва відбулася в рамках міжнародної виставки «Зернові технології — 2016», що проходить в Києві 10-12 лютого. На виставці «Лозівські машини» продемонстрували зразок саморозвантажувального причепа Harvester.

«Ми бачимо реальну перспективу виробництва саморозвантажних причепів і виходу «Лозівських машин» на ринок техніки для перевезення сільгосппродукції. Ми впевнені, цей проект стане прикладом успішного розвитку вітчизняного сільгоспмашинобудування, конкурентоспроможного не тільки на українському, але й на закордонних ринках», − говорить віце-президент з маркетингу та продажу Індустріальної групи УПЕК Роман Гіршфельд.

Виконано за допомогою Disqus