Аналітики розповіли про тенденції на експортному ринку фуражних зернових

19 січня 2022 3044 0
Зерно, ячмінь
Зерно, ячмінь

Ціни попиту на фуражні зернові залишились на рівні минулої п’ятниці. Надалі на формування ціноутворення впливатимуть рівень попиту та тенденції на сусідніх ринках. Про це повідомили аналітики G.R. Agro, пише Kurkul.com

На експортному ринку фуражної пшениці ціни попиту CPT залишились на рівні минулої п’ятниці. Подальше ціноутворення буде залежати від сусідніх ринків та рівня попиту.

Ціна на фуражну пшеницюЦіна попиту на кукурудзу СРТ-глибоководні порти у доларовому еквіваленті залишились на рівні минулої п’ятниці — $268/т. Загалом велика кількість пропозицій зі сторони Причорномор’я створює тиск на ціни.

Ціни на фуражну кукурудзу

Також у глибоководних портах України ціни попиту на ячмінь на умовах CPT-порт залишились на рівні минулої п’ятниці — $273/т. 

«Збільшений попит надає підтримку цінам. Так 18 січня алжирський OAIC провів тендер на закупку 50 тис. т ячменю з постачанням у лютому-березні. Результати тендеру очікуються 19 січня. До того ж проведення турецьким TMO тендеру 20 січня на закупку 345 тис. т ячменю може підтримати ціни», — зазначають аналітики. 

Ціни на фуражний ячмінь

Читайте також: В Україні відбулися перші торги з продажу газу для виробників соціальних продуктів

© Юлія Маковей, Kurkul.com, 2022 р.

Виконано за допомогою Disqus