На Черкащині судитимуть викрадачів гербіцидів із фермерського господарства

27 січня 2022 346 0
На Черкащині судитимуть викрадачів гербіцидів із фермерського господарства
Depositphotos

Черкаські слідчі завершили розслідування справи щодо викрадення гербіцидів із фермерського господарства та направили обвинувальний акт до суду. Про це повідомили у пресслужбі поліції Черкаської обл.

Як зазначається, в кінці липня минулого року правоохоронці затримали учасників об’єднаного злочинного угрупування. Невідомі особи у балаклавах зі зброєю проникли на територію підприємства на Уманщині Черкаської обл. та викрали гербіцидів на суму понад мільйон гривень.

Слідчими за процесуального керівництва Черкаської обласної прокуратури учасникам злочинного угрупування оголошено про підозру у вчиненні злочинів передбачених статтею 257 (Бандитизм), ч. 4 статті 187 (Розбій), ч. 5 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

Читати за темою: На Кіровоградщині грабіжники катували сім’ю фермера, щоб отримати гроші

Іншим учасникам групи оголошено про підозру у вчиненні злочинів передбачених ч. 1 статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та частиною 1 статті 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Наразі, слідство завершено, обвинувальний акт направлено до суду.

© Юлія Немцева, Kurkul.com, 2022 р.

Виконано за допомогою Disqus