Агро-Ланівці тимчасово припинять діяльність репродуктора

17 лютого 2016 88 0
Агро-ланівці взялись за реконструкцію репродуктора з утримання свиней
wbm.at.uaАгро-ланівці взялись за реконструкцію репродуктора з утримання свиней

Підприємством «Агро-Ланівці» прийнято рішення про припинення діяльності репродуктора з утримання свиней у зв`язку з реконструкцією тваринницьких будівель, повідомляє прес-служба Тернопільської ОДА.

Потижневе вивезення поголів’я свиней буде проводитися згідно затвердженого підприємством графіку до 14 липня 2016 року.

Також, відповідно до статті 49-2 КЗпП України, працівників, посади яких скорочуються, буде персонально попереджено про наступне вивільнення, в зв’язку зі змінами в організації виробництва і праці.Про це йдеться у листі товариства, направленого на ім’я голови Тернопільської облдержадміністрації Степана Барни.

В свою чергу, очільник області зазначив, що приведення діяльності будь-якого підприємства до вимог діючого законодавства, як цього постійно вимагають влада та мешканці, — це шлях до взаєморозуміння з громадою.

«Як тільки всі документи буде впорядковано і виконано всі вимоги, передбачені законодавством, підприємство працюватиме. Жодних перешкод у законній діяльності ніхто в області чинити не буде!», — зауважив Степан Барна.

Він висловив сподівання, що незабаром «Агро-Ланівці» створять нові робочі місця, сплачуватимуть відповідні платежі до бюджету, підприємство братиме участь в розвитку соціальної інфраструктури на умовах державно-приватного партнерства.

Виконано за допомогою Disqus