Постачальники насіння та ЗЗР вчасно відвантажують продукцію фермерам

28 березня 2022 78 0
Постачальники насіння та ЗЗР вчасно відвантажують продукцію фермерам
Kurkul.com

Щоб посівна в українських аграріїв пройшла без проблем, постачальники насіння та ЗЗР не припиняють свою роботу та відвантажують продукцію. Про це йдеться у матеріалі «Відпочивати немає коли. Чим займається агробізнес в умовах війни?» на Latifundist.com.

Так, у компанії «КВС-УКРАЇНА» завершують пакування насіння кукурудзи та відвантаження його клієнтам.

«Завершуємо пакування насіння кукурудзи та продовжуємо відвантажувати нашим клієнтам, адже протягом 22 років в Україні наша діяльність залишається незмінною: ми – надійний постачальник насіння», — прокоментували в компанії.

Аби забезпечити аграріїв посівним матеріалом та ЗЗР, продовжує працювати LNZ Group.

«Розуміючи важливість проведення посівної компанії в Україні, ми продовжуємо працювати аби забезпечити аграріїв посівним матеріалом та ЗЗР. Ми намагаємося відновити та забезпечити наразі поставки продукції зі складів у місця, де це можливо. Ми разом із вами та обов‘язково повідомимо про подальші дії щодо цих питань. Тож, не зупиняємо роботу та разом робимо усе, щоб провести посівну компанію і цієї весни», — зазначили в LNZ Group.

MAS Seeds Україна також заявила, що в такий складний час продовжує постачати насіння українським аграріям разом з офіційними дистриб'юторами та партнерами.

Читайте також: Гречки в Україні вистачить тільки до кінця року — експерт

 

© Юлія Немцева, Kurkul.com, 2022 р.

Виконано за допомогою Disqus