LNZ Hub проведе п’ятий сезон польових досліджень та випробувань

13 травня 2022 25 0
LNZ Hub проведе п’ятий сезон польових досліджень та випробувань
Kurkul.com

LNZ Hub цього року вже звично продовжить роботу і проведе п’ятий сезон польових досліджень та випробувань. Але передислокується з центрального регіону на Захід — на Рівненщину. Про це йдеться у матеріалі «П’ятому сезону бути: технологічна платформа LNZ Hub 5.0 цьогоріч продовжує роботу» на SuperAgronom.com.

Як розповів Олександр Хмелюк, керівник агродепартаменту LNZ Group, Рівненська область відрізняється, зокрема, ґрунтово-кліматичними умовами. Відповідно і сформовано завдання LNZ Hub.

«Передусім це знайомство із особливостями генетики гібридів кукурудзи UNIVERSEED зернового та силосних напрямів, гібридів соняшника STRUBE; перевагами однокомпонентних засобів захисту рослин DEFENDA та системами захисту культур загалом», — зазначив Олександр Хмелюк.

Він додав, що LNZ Hub 5.0 планується таким:

  • Буде представлено лінійку гібридів кукурудзи канадської селекції UNIVERSEED зернового напряму та ексклюзивні гібриди силосного напряму, які мають ряд принципових відмінностей від зернових.
  • Буде представлено лінійку гібридів соняшнику селекції STRUBE, ексклюзивним дистриб’ютором є компанія LNZ Group. Вона буде включати гібриди під різні технології: класичну, сульфо- та ІМІ-стійкі. Фахівці компанії готові надавати алгоритм вибору технології для кожного конкретного господарства.
  • Концепції систем захисту від бур’янів: ґрунтові, страхові та їх комбінації. Аграріям покажуть, як правильно обрати систему захисту залежно від умов господарства та конкретного поля.
  • Буде продемонстровано різні системи захисту від DEFENDA, які відповідають умовам даного регіону та покликані забезпечити потребу господарств різного рівня інтенсифікації виробництва.

© Юлія Немцева, Kurkul.com, 2022 р.

Виконано за допомогою Disqus