В системі Prozorro.Продажі відбулося 12 аукціонів з перевезення зерна баржами

24 травня 2022 193 0
Перевезення зерна баржами
DepositphotosПеревезення зерна баржами

В системі Prozorro.Продажі відбулося 12 успішних аукціонів з перевезення зерна баржами Українського Дунайського пароплавства. Про це повідомили у пресслужбі Prozorro.Продажі.

«Торги були дуже конкурентними: на аукціонах змагалися від 8 до 13 учасників. За результатами аукціонів Українське Дунайське пароплавство заробило 45 млн гривень», — йдеться у повідомленні.

Це дозволяє запустити перевезення аграрної продукції через річку Дунай до портів Болгарії та Румунії. І показує, що економіка працює і відновлюється.

«Війна, яку розпочала росія проти України, руйнує логістичні шляхи, які роками вибудовувала держава. Блокада морських портів в Україні знизила експорт зернових майже на 90%. Тож державі критично важливо мати можливість продавати свою продукцію. Це потрібно і нашій економіці, і світові, який стоїть на порозі голоду, через дії росії», — пишуть у пресслужбі.

Нагадуємо, що в системі Прозорро.Продажі можна оголошувати «логістичні» аукціони з перевезення продукції з баржами, вантажівками, залізничними вагонами.

Читайте також:

© Юлія Немцева, Kurkul.com, 2022 р.

Виконано за допомогою Disqus