Сільгоспшини Alliance 590 доповнено новими розмірами

4 червня 2022 61 0
Шина Alliance 590 від Yokohama Off-Highway Tyres (YOHT)
Yokohama Off-Highway Tyres Шина Alliance 590 від Yokohama Off-Highway Tyres (YOHT)

Компанія Yokohama Off-Highway Tyres (YOHT) представила 7 нових розмірів радіальної флотаційної шини Alliance 590, що використовується на сільськогосподарських та будівельних машинах. Повідомляє Traktorist.ua.

Як зазначається, до сімейства шин Alliance 590 додано 7 нових розмірів: 600/55R26.5, 650/60R26.5, 650/55R26.5, 600/60R30.5, 650/65R30.5, 710/50R30.5 та 750/60R30.5.

«Ми пишаємося тим, що компанія Yokohama Off-Highway Tyres має широкий досвід, тобто найбільше в галузі портфоліо флотаційних шин для причепів, танкерів тощо. Обсяг асортименту, його гнучкість у багатьох сферах застосування, а також високі експлуатаційні характеристики та довговічність шин свідчать про чудове співвідношення ціни та якості — факт, який підтверджується нашою 10-річною гарантією», — розповів Анджело Норонья (Angelo Noronha, президент ‎Yokohama Off-Highway Tires (YOHT) в Європі.

В компанії повідомляють, що малюнок протектора Alliance 590 був розроблений спеціально для задоволення вимог усіх видів транспортних операцій у сільському господарстві та будівництві.

За словами компанії, флотаційна шина має міцну, посилену металокордну конструкцію для покращення міцності та кращого захисту від проколів, що дозволяє їй м’яко витримувати важкі навантаження в полях, на дорогах і будівельних майданчиках.

«Високе співвідношення гуми й пустотності неспрямованого протектора забезпечує оптимальне зчеплення, а також нижчий тиск на ґрунт у полі разом із плавною та комфортною їздою по дорозі. Водночас низький прогин, а також відмінні компаунди, стійкі до порізів і проколів, забезпечують високу стабільність і довговічність для роботи на різних поверхнях. Високі характеристики самоочищення також є результатом унікального дизайну протектора з великою глибиною малюнка, відкритими каналами й агресивними плечовими зонами із широкими отворами», — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, асортимент радіальних тракторних шин Alliance Agri Star II було доповнено 12 новими розмірами

Виконано за допомогою Disqus