Прометей продовжує підтримувати військових Миколаївщини

6 липня 2022 42 0
Прометей продовжує підтримувати військових Миколаївщини
Kurkul.com

ГК «Прометей», у зв'язку з посиленням бойових дій на Миколаївському напрямку, виділила черговий транш допомоги підрозділам ЗСУ у Миколаївській області на загальну суму понад 1 млн грн. Про це повідомила пресслужба ГК.

Зазначається, що за весь час ведення бойових дій компанія «Прометей» реалізувала десятки гуманітарних проєктів.

«Командою координаційного центру виконана велика робота як із забезпечення військових на фронті, так і для допомоги цивільному населенню. Компанія виділила на відповідні потреби понад 5,3 млн грн. Підрозділам ЗСУ надається необхідна номенклатура: від медичних препаратів та провізії до необхідної техніки та амуніції. При цьому «Прометей» повністю взяв на себе реалізацію гуманітарних місій, виступаючи меценатом, організатором та логістом відповідних проєктів», — йдеться у повідомленні.

Водночас наголошується, що з початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну ГК не згортала жодних інвестиційних чи партнерських проєктів. Також в деякі напрямки Групи було залучено додаткове фінансування.

«Протидія російській агресії шляхом підтримки армії разом із забезпеченням продовольчої безпеки були і будуть нашими пріоритетами доти, доки триває російська військова агресія проти України. Щобільше, ми не збираємося зупиняти наші зусилля у цьому напрямку, а маємо намір допомагати Миколаєву з повоєнним відновленням», — наголошує пресслужба компанії.

© Юлія Немцева, Kurkul.com, 2022 р.

Виконано за допомогою Disqus