Реклама

На EuroTier 2022 експерти обговорять виклики українського тваринництва в умовах війни

18 жовтня 2022 61 0
На EuroTier 2022 експерти обговорять виклики українського тваринництва в умовах війни

DLG (Німецьке сільськогосподарське товариство) започаткувало декілька ініціатив для України на провідній світовій виставці з тваринництва EuroTier 2022, що відбудеться з 15 до 18 листопада цього року в м. Ганновер. Про це повідомила пресслужба DLG.

Разом із Німецько-українським аграрно-політичним діалогом у середу, 16 листопада, в рамках EuroTier DLG проведе міжнародну конференцію «Боротьба за існування українського тваринництва».

Конференція буде присвячена питанням:

  • Які широкомасштабні наслідки російської загарбницької війни для тваринництва України?
  • Як можна забезпечити стале відновлення?

Під час заходу високопосадові представники аграрної політики та аграрного бізнесу України проінформують про розвиток тваринництва в умовах кризи та про необхідність відбудови. З цією метою вони представлять свої пропозиції щодо активізації економічної співпраці з Німеччиною та ЄС, щоб така відбудова була успішною.

Відвідувачі EuroTier можуть відвідати конференцію безкоштовно за умови попередньої онлайн-реєстрації за посиланням.

Також організатори повідомили, що попри війну українська аграрна спільнота буде представлена на EuroTier.

Найважливіші українські галузеві асоціації — Український клуб агробізнесу (УКАБ), Всеукраїнська аграрна рада (ВАР), Асоціація виробників молока (АВМ), Асоціація свинарів України (АСУ) — будуть представлені на спільному стенді (павільйон 26, стенд E39), щоб представляти інтереси своїх членів і інформувати економічних партнерів, ЗМІ і відвідувачів щодо поточного стану в українському тваринництві і кормовиробництві», — додали в DLG. 

Крім того, з метою підтримки постраждалих від війни сільськогосподарських підприємств в Україні DLG, організатор EuroTier, пожертвує один євро до благодійного фонду «Save UA» за кожен проданий квиток на виставку.

Читати за темою: Близько 1700 експонентів представлять свої інновації на провідній міжнародній виставці тваринництва

© Юлія Немцева, Kurkul.com, 2022 р.

Виконано за допомогою Disqus

Реклама