На Тернопільщині стартував Massey Ferguson Open Days

4 березня 2016 100 0
Під час відкриття Massey Ferguson Open Days презентували ключові моделі сільгосптехніки
Kurkul.comПід час відкриття Massey Ferguson Open Days презентували ключові моделі сільгосптехніки

Massey Ferguson Open Days стартував 26 лютого в Тернополі. Початок заходу якраз збігся з відкриттям представництва компанії АМАКО. Ознайомитись з технікою їхнього виробництва прийшли близько 100 гостей.

Під час відкриття презентували ключові моделі, такі як трактор Massey Ferguson 8690, телескопічний навантажувач Massey Ferguson 9407S, комбайн Massey Ferguson 7370 Beta, гусеничний трактор Challenger MT865C, зерновоз Iveco Stralis з напівпричепом Bodex.

Варто зазначити, що наразі АМАКО має три основні вектори роботи: продаж техніки, її ремонт та сервісне обслуговування, а також забезпечення клієнтів запасними частинами.

«Мене зацікавили комбайни. Якщо брати до уваги наші реалії, потрібна витривала техніка за прийнятною ціною. Не варто забувати і про сервіс, в «АМАКО», як на мене, він на високому рівні. А розміщення сервісного центру неподалік від господарства ― це величезний плюс для представника аграрної сфери. Приємно усвідомлювати, що є компанія, котра так турбується про своїх клієнтів», ― зазначає керівник ФГ «Збруч» Василь Мотрук.

До речі, компанія обслуговує всі господарства, незалежно від земельного банку, починаючи з невеликих фермерських господарств і закінчуючи агрохолдингами.

«Ще років 5―8 тому техніку, яку виробляли компанії США чи Європи купували лише ті господарства, земельний банк яких становив більше 2 тис. га. Тепер власники навіть 300―600 га можуть собі це дозволити», ― наголошує менеджер корпорації AGCO з розвитку брендів Massey Ferguson та Challenger в Україні Юрій Войцехович.

Представники АМАКО повідомили, що компанія не збирається зупинятись на досягнутому й продовжує розширювати територіальні межі своїх представництв.

«Зараз ми працюємо над двома майстернями: в Тернополі та Львові. Маємо ще сервісний центр у Рівному. Їхнє активне відкриття в різних регіонах пов’язане з тим, що ми взяли за основу післяпродажне обслуговування клієнтів. Зараз запроваджуємо нову клієнтську послугу: усі замовлення запчастин, яких немає на сервісі і які були замовлені по запиту до 16:00 поточного дня, будуть доставлені в наші сервісні центри до 09:00 наступного дня», ― говорить регіональний директор компанії АМАКО на Заході Патрік Бертоша.

Наступні заходи відбудуться:

Виконано за допомогою Disqus

Матеріали за темою