В Україні запрацювала нова система управління підприємством Feodal FMS

16 грудня 2022 153 0
В Україні запрацювала нова система управління підприємством Feodal FMS
Kurkul.com

Команда Feodal представила ринку нову розробку — систему управління підприємством Feodal FMS (Farm Management System). Про це йдеться в матеріалі «Агробізнес в три кліки: як Андрій Дем’янович наважився під час війни запустити Feodal FMS» на Latifundist.com.

Як розповів засновник та керівник компанії Андрій Дем’янович, Feodal FMS це супутниковий і метеомоніторинг, контроль в онлайні роботи техніки та якості виконання операцій, планування агрооперацій.

«Тобто можна контролювати за допомогою GPS-датчиків та супутникових знімків робочі процеси, наприклад, як йде посівна чи збір урожаю», — пояснив Андрій Дем’янович.

Він зазначив, що «фішка» системи — правило трьох кліків: шлях користувача від запиту до отримання результату повинен становити три кліки. 

«Для того, щоб було просто користуватись функціоналом, ми пройшли складний шлях розробки. І тому, в 90% запитів користувач отримує результат саме у три кліки. Як це вдається? За рахунок автоматизації максимального обсягу процесів. Ми вкладаємо багато коштів саме в розробку автоматизованих рішень системи, вчимо її думати і бачити очевидні речі, і не змушувати користувача самостійно вносити короткострокові дані», — розповів керівник Feodal.

Передусім програма орієнтована на середніх фермерів.

«Коли я вивчав цей ринок, то побачив, що багато аграріїв сприймають FMS як щось дороге, складне і яке працює у великих агрохолдингах. А мені хотілося зламати це уявлення, і створити максимально просту і автоматизовану систему. Бо багато фермерів, коли дивляться на існуючі FMS, думають, що їм треба ще дві людини, які б «сиділи на них». Але це абсурд. Якщо один раз нормально налаштувати (ми допоможемо це зробити), то це може зробити і звичайний обліковець чи логіст», — запевнив Андрій Дем’янович.

В перший рік користування системою вартість підписки становить 60 центів за гектар. За них аграрій отримує доступ до системи та необмежений час спілкування зі спеціалістами, професійний супровід та підтримку.

Читайте також: Аграрії зможуть залишати онлайн-заявки на розмінування територій 

© Юлія Немцева, Kurkul.com, 2022 р.

Виконано за допомогою Disqus