Аграріям презентували оновлений каталог гібридів кукурудзи

6 січня 2023 136 0
Кукурудза
Kurkul.comКукурудза
  • UNIVERSEED оновив каталог зернових та силосних гібридів
  • Запропоновані гібриди повністю адаптовані до українських ґрунтів і кліматичних умов
  • Вони характеризуються стійкістю проти різних видів гельмінтоспоріозів, іржі, фузаріозу стебла і качанів

Аграріям презентували оновлений каталог бренду UNIVERSEED на 2023 р. Портфоліо включає 15 зернових і силосних гібридів UNIVERSEED з ФАО від 220 до 440. Про це повідомляє SuperAgronom.com.

«Гібриди повністю адаптовані до українських ґрунтів і кліматичних умов, щоб аграрії мали змогу придбати високоякісне насіння кукурудзи, збільшивши шанси на отримання високих і стабільних урожаїв», — зазначено в передмові до Каталога.

Як зазначається, зернові гібриди UNIVERSEED створювалися для умов складного фітосанітарного стану з високою шкодочинністю хвороб і шкідників, тож характеризуються стійкістю проти різних видів гельмінтоспоріозів, іржі, фузаріозу стебла і качанів.

«Гібриди, запропоновані вам, здатні закладати 16-20 рядів, залежно від групи стиглості (ФАО), з кількістю зерен у ряду понад 40. Зерно велике за розміром, зубовидного типу з високою масою 1000 зерен — 250-300 г. Наші гібриди характерні високою вологовіддачею за рахунок тонкого стрижня та зубовидного типу зерна», — наголошують розробники каталогу.

Читайте також: Названо чемпіона дистрибуції на українському аграрному ринку

 

© Юлія Маковей, Kurkul.com, 2022 р.

Виконано за допомогою Disqus