ФАО оголосило тендер на закупівлю насіння овочів

19 січня 2023 56 0
ФАО оголосило тендер на закупівлю насіння овочів
Depositphotos

Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО) підтримає незахищені домогосподарства у сільській місцевості наданням наборів насіння із 12 овочів. Про це повідомляє пресслужба ФАО.

Так, організація оголосила тендер на закупівлю сортів насіння 12 овочів у вигляді наборів.

«Програма спрямована на підтримку понад 50 тис. домогосподарств у Чернігівській, Дніпропетровській, Донецькій, Харківській, Херсонській, Миколаївській, Одеській, Сумській та Запорізькій областях. Ця діяльність є частиною програми реагування ФАО на 2023 рік, яка спрямована на підтримку найбільш постраждалих сільських домогосподарств для задоволення потреб їхніх сімей у харчах та продовольстві», — уточнили у ФАО.

За даними ФАО, близько 25% сільських домогосподарств, залучених до сільськогосподарського виробництва, або припинили, або скоротили своє виробництво.
 
Як зазначається, для цього тендеру зацікавленим постачальникам пропонується надати повні або часткові пропозиції.

Кожен набір для виробництва овочів повинен включати: капуста (всього 5 г); редька (всього 20 г); баклажан (всього 1 г); цибуля (всього 4 г); буряк (всього 40 г); помідор (всього 5 г); огірок (всього 5 г); кабачок (всього 2 г); морква (всього 20 г); перець (всього 1 г); петрушка (всього 2 г); солодка кукурудза (всього 15 г).

Як додали у ФАО, перевага надаватиметься пропозиціям, поданим на всю кількість сортів насіння, упакованих у набори, з доставкою до основного терміну 15 лютого.

Щоб взяти участь у тендері, постачальникам пропонується подати заявку через Глобальний ринок ООН, обравши тендер: Закупівля насіння овочів у комплектах для України.

Кінцева дата та час подання — 23 січня 2023 р. о 13:00 (за київським часом).

© Юлія Немцева, Kurkul.com, 2022 р.

Виконано за допомогою Disqus