У Львові розкажуть як отримати макисмум прибутку з поля у 2023 році

13 лютого 2023 162 0
У Львові розкажуть як отримати макисмум прибутку з поля у 2023 році

Вже цього четверга у Львові стартує велика аграрна конференція Re:farm в рамках якої виступатимуть понад 80 спікерів у 4 тематичних потоках: технології, точне землеробство, виробництво та бізнес. На захід запрошують спеціалістів в агро: агрономів, інженерів, експертів та науковців, щоб обговорити підготовку до посівної 2023.

Конференція буде присвячена основним процесам які впливають на прибутковість господарства і буде цікава всім спеціалістам підприємства.

«Ми створили таку конференцію, на якій кожен проведе час з максимальною користю. Тобто, учасник може відвідати виступи саме на ті теми, які його цікавлять і серед 85 спікерів обрати саме те, що необхідно саме йому. Також, це можливість отримати нові знання декільком спеціалістам з господарства одночасно, адже тематика «технології» та «точне землеробство» може бути цікава агроному та інженеру, «виробництво» — директору, а потік «бізнес» — власнику. Також, Re:farm — це не тільки знання, це ще й комʼюніті спеціалістів які прагнуть розвитку та змін, можливість зібратись в одному місці і поспілкуватись, знайти людей які будуть мотивувати рухатись вперед», — організатори Re:farm.

На локації діятимуть 4 сцени з 4 тематичними потоками:

Технології — спікери потоку — експерти, які поділяться своїми порадами з вирощування основних культур в умовах здорожчання ресурсів, оптимізації технологічної карти — сівба, захист, удобрення та обробіток ґрунту.

Точне землеробство — особливо актуальна тема, про яку говоритимуть ті, хто запровадив диференційоване внесення ресурсів на своїх господарствах та має результат. А також — експерти які розкажуть, як працюють базові технології точного землеробства та яку користь вони можуть принести господарству.

Виробництво — про основні виробничі елементи кожного підприємства — логістику, елеватор, сушку та переробку. На реальних кейсах фермери розкажуть про оптимізацію виробництва, зменшення витрат та збільшення рентабельності.

Бізнес — управління грошовими потоками, інвестиції та бізнес-планування, пошук кваліфікованих кадрів.

Серед спікерів будуть виступати як керівники фермерських господарств, так і провідні галузеві експерти. Серед них:

  • Олександр Акулов - кандидат біологічних наук;
  • Володимир Мірненко - автор та ведучий youtube каналу "Той самий Ірландець";
  • Ващенко Валерія - експертка з точного землеробства в компанії Zemlerob;
  • Богдан Кривіцький - технічний директор ІМК;
  • Андрій Капріца - інноватор та керівник ФГ “Флора А.А.” - успішного підприємства та інноватор;
  • Григорій Мельничук - молодий керівник господарства з Полтавщини ФГ «Агрофірма Чумак».

Серед унікальних спікерів — Андрій Дмитрієв консультант LEAN INSTITUTE UKRAINE, який поділиться реальним досвідом впровадження ощадливого виробництва або технології «КАЙДЗЕН» (виробництва без втрат). А також, спікери, виступи яких ви почуєте вперше і тільки на Re:farm!

Повну програму заходу можна переглянути за посиланням.

Не оминуть спікери й тему розвитку підприємства в умовах війни. Станіслав Шум, Віталій Шуберанський та Григорій Плічко виступатимуть про те, як розвиватись в умовах нестабільності та високих ризиків. В що варто інвестувати і як управляти господарством.

Крім конференції, учасники зможуть взяти участь у вечері зі спікерами та гостями заходу. У неформальній обстановці під автентичну лемківську музику познайомитись з прогресивними аграріями та спеціалістами, а також відпочити перед весняними роботами.

Також на конференції діятиме експо-зона технологічних компаній в агро, на стендах яких можна буде ознайомитись з сучасними рішеннями та отримати консультації.

Квитки можна придбати за посиланням. Доступні 2 типи квитків STANDARD PREMIUM. Нагадаємо, що за промокодом kultivariy можна отримати знижку на квитки 20%.

Конференція Re:farm відбудеться 16 лютого у м. Львів на території !Festrepublic (вул. Старознесенська, 24)

Контакти організаторів: +380684858386, hello@refarm.com.ua

© Микола Сирота, Kurkul.com, 2023 р.

Виконано за допомогою Disqus