На Черкащині рейдери намагаються захопити фермерське господарство

20 березня 2023 1344 0
На Черкащині рейдери намагаються захопити фермерське господарство
Facebook

ТОВ «Красногірське» з Черкащини повідомило про спробу рейдерського захоплення. Про це пише Kurkul.com з посиланням на повідомлення товариства.

Як зазначається, 17 березня на підприємства (які знаходяться за однією адресою, в одній конторі) приїхали рейдери.

«Оскільки ніякої охорони в нас нема, є лише працівник на прохідній, то далі все відбувалось швидко: зловмисники наших спеціалістів зігнали в один кабінет, погрожуючи пістолетом, із серверної кімнати видерли техніку, як кажуть з живим і привели в кабінет нового директора. Як виявилось, всього за одну ніч можна багато разів зробити переєстрацію, змінити власників, а також призначити директора. І уже зранку бути з озброєною охороною на новому робочому місці», — йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що з допомогою поліції вдалось передати документи до суду і накласти арешт на всі активи аби рейдери не змогли виводити кошти і відчужувати майно. 

Станом на 19 березня власними силами аграріям вдалось визначити та прослідкувати всю шахрайську схему від першого нотаріуса Гнідко Олександр Борисович.

«Цікаво те, що реєстратор мешкає в Золотоноші. Зрозуміло, що реєстратор знала чим займається, та чинила Де-юре без порушень. Бо не викликати підозру попередня черга переєстрацій (аж 5 різних нотаріальних контор) у Кіровоградській, Дніпровській обл., м. Києві двічі та м. Нікосія (Кіпр) не могла», — повідомили у ТОВ «Красногірське».

© Юлія Немцева, Kurkul.com, 2023 р. 

Виконано за допомогою Disqus