ХАРП почав виробництво підшипників для імпортної сільгосптехніки

15 березня 2016 89 0
ХАРП готує до випуску продукцію John Deere, Claas, Case, New Holland та ін.
Прес-служба ІГ УПЕКХАРП готує до випуску продукцію John Deere, Claas, Case, New Holland та ін.

У рамках реалізації програми імпортозаміщення український виробник продовжує розширювати лінійку підшипникової продукції для імпортної сільгосптехніки. З березня 2016 року Харківська підшипниковий завод виводить на ринок нову лінійку корпусних підшипникових вузлів і підшипників для імпортної сільгосптехніки нового покоління, повідомляє прес-служба ІГ УПЕК.

Станом на 2016 р. ХАРП готує до випуску продукцію для сільгосптехніки таких провідних світових виробників, як John Deere, Claas, Case, New Holland та ін.

Фахівець відзначає, що ще однією з переваг підшипника є його ціна, яка на порядок нижча за вартість зарубіжних оригіналів і аналогів.

«При цьому термін роботи і якість наших підшипників не поступаються імпортній продукції», — говорить Володимир Федорченко.

Починаючи з березня 2016 р., фахівці ХАРП також почали освоєння і випуск підшипникових вузлів, що складаються з високоякісних корпусних підшипників конструктивного виконання UC (480000), і власне корпусу, виконаного з високоякісного чавуну. Відмінними перевагами продукції також є можливість самоустановки, наявність ущільнення підвищеної герметичності X-SHIELD, а також наявність прес-маслянки для забезпечення більш тривалого терміну служби вузлів і максимальної ефективності.

«Ми впевнено почуваємося в сегменті підшипникової продукції для сільгоспмашинобудування. Вже понад 65 років ХАРП є постачальником для багатьох провідних виробників сільгосптехніки в країнах СНД і не тільки. На сьогодні ХАРП ― єдиний виробник в СНД, який розробляє нове покоління підшипників. Деякі з великих закордонних компаній-виробників сільгосптехніки висловили свою зацікавленість у спільних розробках і в виконанні ХАРП підшипників і підшипникових вузлів за індивідуальними замовленнями з урахуванням особливостей виробників сільгоспмашин», ― говорить директор Автодивізіона ІГ УПЕК Сергій Щербак.

Нагадаємо, що наразі ХАРП також пропонує підшипникові вузли HARP AGRO Unit для переважної більшості європейських дискових борін: Lemken Rubin9, Great Plains, Einböck, Rabe Quivogne, Greguar Besson, Vogel & Noot, Köckerling, Horsch Joker, Hatzenbichler Disko і для сівалок ― Sunflower 9000, Salfor.

Виконано за допомогою Disqus

Матеріали за темою