ХАРП вперше візьме участь у виставці RIGA AGRO в Латвії

27 квітня 2017 114 0
Підшипники HARP Agro
harp.uaПідшипники HARP Agro

Харківський підшипниковий завод (ХАРП) візьме участь в міжнародній виставці сільськогосподарського виробництва та інфраструктури Riga Agro 2017, що відбудеться 28-30 квітня в столиці Латвії — Ризі. Про це повідомляє traktorist.ua.

На виставці ХАРП представить підшипники для сільгосптехніки — асортимент однорядних підшипників HARP AGRO (так званих «мільйонників»), а також підшипників з ущільнювачем підвищеної ефективності X-Shield, завдяки чому підшипники ефективно працюють в запиленому середовищі, важких умовах експлуатації сільгосптехніки.

Крім цього, відвідувачі виставки ознайомляться з високоточною лінійкою маточинних підшипникових вузлів HARP Agro Unit, конкурентна перевага яких — максимальна стійкість за будь-яких умов експлуатації. Нова лінійка корпусних підшипників Y-типу — аналогів YAR, YET, YEL і лінійка корпусних вузлів їх базі доповнюватиме експозицію стенду. Особливістю лінійки є повна взаємозамінність без заміни корпуса в будь-який момент під час експлуатації.

Участь заводу в Riga Agro є одним із кроків реалізації стратегії розширення географії поставок ХАРП, в тому числі, і повернення на свої традиційні ринки збуту.

Нагадаємо, в березні 2017 року ХАРП відновив поставки продукції в Литву після підписання угоди з литовською компанією.

Виконано за допомогою Disqus