Реклама

Сімейні молочні ферми із трьох регіонів отримали кошти на розвиток господарств

6 жовтня 2023 96 0
Сімейні молочні ферми із трьох регіонів отримали кошти на розвиток господарств
Kurkul.com

Четверо фермерів-учасників проєкту «Сімейні молочні ферми» отримали фінансування від державного фонду на розвиток своїх сімейних молочних ферм. Це аграрії з Волині, Львівщини та Вінниччини. Про це повідомила пресслужба проєкту.

Загальний розмір отриманого фінансування склав понад 1 млн грн. 

Отримані кошти фермери планують використати на придбання кормозмішувачів та високопродуктивних корів. Зокрема придбання кормозмішувачів дозволить зменшити трудовитрати та покращити якість зібраного врожаю, як наслідок покращення кормової бази та збільшення продуктивності поголів’я. Своєю чергою придбання високопродуктивних корів дасть можливість покращити рентабельність бізнесу.

Безпосередню допомогу у підготовці бізнес-планів для отримання цього фінансування здійснювали працівники проєкту «Сімейні молочні ферми». 

«Важливим аспектом є активна співпраця між фермерами та проєктом «Сімейні молочні ферми», яка сприяє розвитку аграрного сектору та збільшенню конкурентоспроможності дрібних фермерських господарств. Отримане фінансування стане каталізатором для подальшого зростання цих фермерських господарств та сприятиме їх розвитку», — йдеться у повідомленні проєкту.

Читайте також:

© Юлія Немцева, Kurkul.com, 2023 р. 

Виконано за допомогою Disqus

Реклама