Реклама

Аграріям презентували нову сівалку для смугового посіву MATADOR MO

14 листопада 2023 398 0
Сівалка MATADOR MO
Kurkul.comСівалка MATADOR MO

Компанія BEDNAR представила 11 сільгоспмашин на міжнародній виставці Agritechnica 2023. Про це повідомляє кореспондент Kurkul.com із Ганновера.

Серед новинок сівалка MATADOR MO. Компанія планує у 2024 р. вивести агрегат на український ринок.

MATADOR MO — 6-метрова сівалка, призначена для сівби за технологією strip-till. Може здійснювати різні варіанти висіву: однорядний, широкорядний, суцільний, вузький чи широкий дворядний.

Агрегат оснащений трьома бункерами: двокамерним під тиском загальним об’ємом 5 000 л; а далі розподіл 2:3; позаду оснащується висівним апаратом ALFA DRILL 400 — для сівби ріпаку чи трав, або ж внесення мікрогранульованих добрив.

«Сівалка MATADOR MO призначена для сівби за strip-till технологією передусім ріпаку, але, звісно, придатна і для зернової та бобової груп. Є можливість навішувати зернову шину або ж просапну, й така універсальність досить цікава для українських аграріїв. Ми лише анонсували цю сівалку, а вже є низка перемовин щодо її придбання. Особливо це актуально зараз, коли ріпак став однією з прибуткових культур порівняно із зерновими», — розповів Михайло Кришко, директор в Україні та Молдові компанії «BEDNAR».

Цьогоріч на стенді BEDNAR під час виставки увага була акцентована на сівалках. Окрім MATADOR MO компанія представила:

  • DIRECTO NO — сівалку для прямого посіву, яка пропонує цікаве рішення у вигляді дисків для внесення добрив;
  • EFECTA CM — широкозахватна сівалка з бункером великого об’єму;
  • OMEGA — сівалка з дистанційним калібруванням через мобільний додаток FARM LINK.

Також відвідувачі стенда BEDNAR могли оцінити й інші агрегати: навісний культиватор для інтенсивного обробітку ґрунту FENIX FN; культиватор VERSATILL VO_L; ротаційна борона KATOR KN.

Читайте також: 

© Юлія Немцева, Kurkul.com, 2023 р. 

Виконано за допомогою Disqus

Реклама