Реклама

Дрібні фермери можуть отримати допомогу до посівної від благодійного фонду Victory Harvest

20 лютого 2024 1896 0
Сівалка KASI від AGROKALINA
Фонд Victory HarvestСівалка KASI від AGROKALINA

Благодійна організація «Міжнародний благодійний фонд «Жнива Перемоги» розпочинає черговий етап реалізації грантового проєкту «Підтримка малих фермерів в Україні» — весняна посівна кампанія 2024. Проєкт ініційований The Howard G. Buffett Foundation.

Про це повідомила пресслужба фонду Victory Harvest.

Учасниками програми можуть стати малі та середні аграрії (до 1500 га) будь-якої організаційно-правової форми, які потребують допомоги у проведенні весняно-польових робіт.
Реалізація даного етапу проєкту здійснюється шляхом надання Благодійною організацією аграрним підприємствам в тимчасове безоплатне користування сільськогосподарської техніки.

Трактори:

Сівалки:

Читайте також: Небанківське фінансування для фермерів: що пропонує ринок

Для отримання благодійної допомоги необхідно подати звернення з комплектом документів через CRM-систему за посиланням: https://bit.ly/3uBuO2z. Звернення приймаються з 19 до 28 лютого 2024 р.

Консультації можна отримати за електронною адресою victoryharvestua@gmail.com або за тел.: (098) 474-36-51; (098) 631-36-23.

Також у фонді зазначили, що першочергово розглядатимуться звернення від постраждалих та релокованих підприємств із Херсонської, Харківської, Миколаївської, Запорізької, Київської, Сумської, Чернігівської, Дніпропетровської областей.

Пріоритет у наданні благодійної допомоги надаватиметься фермерським господарствам, які об’єднуються для спільного користування технікою.

© Юлія Немцева, Kurkul.com, 2024 р. 

Виконано за допомогою Disqus

Реклама