Фахівці розповіли, яку сівалку обирати для роботи за будь-яких ґрунтово-кліматичних умов

25 березня 2024 68 0
Фахівці розповіли, яку сівалку обирати для роботи за будь-яких ґрунтово-кліматичних умов
Тайтен Машинері Україна

Якщо у вас вологий ґрунт, чи каміння на полі, чи багато пожнивних решток, або ж піщані дрібнозернисті ґрунти чи навпаки, важкі глинисті, то варто обирати сівалку, яка працюватиме за будь-яких ґрунтово-кліматичних умов. Про це Kurkul.com розповіли у «Тайтен Машинері Україна».

Так, фахівці компанії рекомендують сівалку KUHN MAXIMA 3 TMR E, яка оснащується трьома видами обладнання і дозволяє здійснювати роботу за будь-яких ґрунтово-кліматичних умов:

  • переднє обладнання: грудковідвід та очищувач сміття;
  • проміжне обладнання: проміжне колесо, закривні диски та закривні шкребки;
  • заднє обладнання: Коток V-Max, коток V-HD та коток OTIFLEX.

Як зазначається, MAXIMA 3 TMR E — це 8-рядна високоточна причіпна сівалка з електроприводом, жорсткою рамою та фіксованим міжряддям 70 см. Рекомендована потужність трактора — від 100 к.с., призначена для висіву культур та одночасного внесення мінеральних добрив, об’єм бункера — 1350 л з однієї заправки. Має власний потужний електрогенератор на 48 вольтів, який живить 10 силових електроприводів: 8 висівних апаратів і 2 дозатори міндобрив.

«Така комбінація забезпечує високу точність і стабільність роботи електричних приводів, а «розумні» технології e-precision дозволяють уникнути пересіву та забезпечити змінні норми внесення добрив від 30 до 330 кг на гектар, досягаючи запланованої врожайності та заощаджуючи мінеральні добрива», — пояснили фахівці «Тайтен Машинері Україна».

Читати за темою: Тайтен Машинері Україна презентувала високоефективну сільгосптехніку до сезону 2024

Нагадаємо, що французька компанія Kuhn SAS продовжує постачати сівалки на російський ринок. За 10 місяців 2023 року було завезено техніки на суму $5 млн. Також були поставки культиваторів на суму $887 тис.

© Юлія Немцева, Kurkul.com, 2024 р. 

Виконано за допомогою Disqus