Вітчизняним аграріям стали доступні американські культиватори Wil-Rich

16 квітня 2024 173 0
Культиватор QX² Wil-Rich
VäderstadКультиватор QX² Wil-Rich

На українському ринку з'явилися нові широкозахватні американські культиватори Wil-Rich. Про це Kurkul.com повідомили в пресслужбі Väderstad.

Це стало можливим завдяки тому, що два роки тому компанія Väderstad AB придбала 100% акцій заводу AGCO-Amity JV і вже повністю інтегрувала його в глобальну групу компаній Väderstad Inc.

Як зазначили у пресслужбі, потужні інвестиції в американський завод дали змогу удосконалити способи та рішення обробітку ґрунту для лінійки культиваторів Wil-Rich.

Так, агрегат Wil-Rich уже з’явився на українському ринку та буде реалізовуватись ТОВ «Ведерстад» виключно через прямий продаж техніки та запчастин безпосередньо від виробника.  

«Складний рельєф полів в Україні вимагає особливого підходу до передпосівного обробітку, коли дотримання глибини є вкрай важливим, адже саме від цього залежить отримання дружних та рівномірних сходів висіяної згодом культури», — розповіли у Väderstad.

Лінійка культиваторів QX² Wil-Rich є лідерами галузі за міцністю, продуктивністю та точністю дотримання робочої глибини. Для цього QX² оснащено спеціальним дишлом копіювальної конструкції, яка забезпечує вільний рух агрегату щодо трактора і, відповідно, дотримання встановленої глибини обробітку на нерівній поверхні.

Також на культиваторах QX² встановлено додаткові шини IF320/70R15 для плавного подолання перешкод на полі.

Агрегати QX² Wil-Rich уже не перший рік доводять свою ефективність і мають популярність на світовому ринку. Наразі вони доступні й вітчизняним аграріям. Виробник пропонує 11 моделей із робочою шириною від 9,8 до 18,3 м.

Читати за темою:

© Юлія Немцева, Kurkul.com, 2024 р. 

Виконано за допомогою Disqus