Сівалки Rapid проводять висів більшості с/г культур за один прохід — виробник

27 квітня 2024 89 0
Сівалка Rapid
VäderstadСівалка Rapid

Сівалка Rapid від компанії Väderstad дає змогу здійснювати сівбу після мінімального обробітку ґрунту, після оранки або безпосередньо в стерню. Про це Kurkul.com повідомили в пресслужбі Väderstad.

Завдяки потужному передньому ґрунтообробному знаряддю та унікальним сошникам сівалка Rapid здатна здійснювати висів за будь-яких умов. Це дозволяє зменшити кількість проходів та зберегти вологу. Високий тиск сошника забезпечує ефективне проникнення в ґрунт і дає можливість здійснювати сівбу безпосередньо в стерню.

Сівалка Rapid може висівати найрізноманітніші культури — від дрібнонасіннєвих, таких як ріпак, до великонасіннєвих культур, таких як бобові.

«Багатоопераційні посівні комплекси Rapid — це вдале поєднання дискових та анкерних сошників, переваги яких, задля досягнення високих показників точності висіву, втілено в єдину конструкцію. Ці комбіновані висівні сошники забезпечують ущільнення, очищення від можливих рослинних решток сім’яложа, стабільність і точність висіву насіння навіть за високої робочої швидкості руху, яка може становити 14-16 км/год», — пояснили в компанії.

Окрім унікальних сошників, сівалки Rapid мають передній дисковий ґрунтообробний модуль, що забезпечує якісно підготовлений ґрунт та проводить висів більшості сільськогосподарських культур лише за один прохід. Практичний досвід підтверджує, що за правильної організації посівної кампанії, добова продуктивність Rapid із шириною захвату 6  м становить понад 100 га.

Наразі виробник пропонує машини із робочою шириною від 3 до 8 м.

Читати за темою: Культиватор NZ Aggressive: фокус на фінішні знаряддя для максимального вирівнювання ґрунту

© Юлія Немцева, Kurkul.com, 2024 р.

Виконано за допомогою Disqus