Реклама

Аграріїв запрошують на бізнес-форум присвячений розвитку м’ясного бізнесу

30 травня 2024 71 0
Аграріїв запрошують на бізнес-форум присвячений розвитку м’ясного бізнесу
Kurkul.com

12 червня в Києві відбудеться щорічний бізнес-форум «Зерно. Свині. М’ясо – 2024». Цей захід вже став традиційним та об'єднує ключових гравців продовольчої галузі України.

Про це повідомляють організатори події — Асоціація «М’ясної галузі» та Центр підвищення ефективності в тваринництві.

Бізнес-форум «Зерно. Свині. М’ясо – 2024» стане платформою для обговорення актуальних викликів продовольчої безпеки країни. Захід охоплює всі сфери, від зернового бізнесу до свинарства і м'ясної промисловості, а також ритейл та суміжні галузі. Він створює коаліції на всіх етапах продовольчого ланцюга – від зернятка в полі до готового м’ясного виробу на столі споживача.

Форум надає учасникам можливість ознайомитися з реальними інструментами збільшення прибутку, дізнатися про нові шляхи отримання доданої вартості та альтернативи заблокованому експорту зерна. Учасники матимуть змогу зустрітися з провідними експертами галузей, виробниками та переробниками, постачальниками обладнання та генетики. Також на заході буде представлена інформація про інновації, актуальні тенденції, фінансові та технічні можливості.

В рамках форуму відбудуться дві основні виставки:

  • Перша – «Meat Exposition» – включатиме дегустацію м’ясної продукції від партнерів та спонсорів заходу.
  • Друга – «Swine & Meat Industry Expo – 2024» – спеціалізована виставка, де можна буде ознайомитися з сучасними рішеннями для виробництва кормів, утримання та вирощування свиней, м'ясопереробки та торгівлі.

Мʼясна галузь та свинарство зараз мають стати справжніми драйверами нашої економіки, а тандем з ритейлом та суміжними галузями обов’язково приведе економіку України до розквіту.

Форум «Зерно. Свині. М’ясо-2024» відбудеться 12 червня 2024 року в м. Київ, гольф-центр Київ (вул. Оболонська набережна, 20)

Програма та реєстрація на сайті, або за телефоном +38 063 502 46 62.

© Єлизавета Кудиненко, Kurkul.com, 2024 р.

Виконано за допомогою Disqus

Реклама