У Мінагропроді дотримаються принципу європейської передачі повноважень — Павленко

11 квітня 2016 86 0
Олексій Павленко, міністр Мінагропроду
pigua.infoОлексій Павленко, міністр Мінагропроду

У Мінагропроді буде максимально дотриманий принцип європейської та технократичної передачі повноважень новому керівнику відомства. Це необхідна умова продовження розпочатих в аграрній галузі реформ і позитивних змін. Так міністр аграрної політики та продовольства України Олексій Павленко прокоментував прийдешнє переформатування Кабінету Міністрів України.

«Команда міністерства, його управлінський склад буде працювати над реалізацією намічених планів і впровадженням реформ стільки часу, скільки це буде необхідно новому міністру. Раніше, в Мінагропроді не було такої практики, каденції міністрів закінчувалися своєрідною точкою, кадровими змінами. Я не представляю ніяких партійних інтересів, не є членом будь-якої партії. Єдиний підхід, якого завжди дотримувався — технократичний. Він буде дотриманий у всьому, в тому числі і при передачі повноважень наступного керівнику аграрного відомства», — підкреслив Олексій Павленко.

Міністр Олексій Павленко також зазначив, що відставка прем'єр-міністра України автоматично тягне за собою відставку всього уряду. При цьому він нагадав, що його заява про відставку ще раніше була подана до Верховної Ради України, вона зареєстрована і до сих пір знаходиться в парламенті. При цьому, Олексій Павленко не виключає можливості своєї подальшої роботи в урядовій команді нового складу.

Виконано за допомогою Disqus