31 травня 2024, 10:30, Україна

Орієнтовно до кінця червня в Дії запустять електронне бронювання

Функціонал електронного бронювання працівників запустять на порталі «Дія». Про це повідомила заступниця міністра оборони з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Катерина Черногоренко, пише «Інтерфакс-Україна».

«Міністерство оборони вважає, що електронне бронювання необхідно запустити якнайшвидше. Так вийшло, що цим треком займаються Мінекономіки та Мінцифра... На порталі «Дія» буде запущено функціонал електронного бронювання», — розповіла Катерина Черногоренко.

Вона повідомила, що Міноборони «зробило все, що мало б зробити з погляду готовності єдиного електронного реєстру призовників, військовозобов'язаних і резервістів». Очікуваний час запуску функціонала — до кінця червня.

«Як тільки постанова буде проголосована, я думаю, що десь через три-чотири тижні... для колег, щоб «докрутити» функціонал, і ми запустимося», — підсумувала заступниця міністра.

Нагадаємо, керуючий партнер юридичної фірми Kosovan Legal Group Анатолій Косован розповів, що змінилось у бронюванні працівників для агропідприємств.

Читати за темою:

© Юлія Немцева, Kurkul.com, 2024 р.