Реклама

Kurkul вирушає інспектувати поля незламних українських фермерів

22 липня 2024 943 0
Kurkul вирушає інспектувати поля незламних українських фермерів
Kurkul.com

Команда Kurkul.com вирушає інспектувати поля незламних українських фермерів. Так з 29 липня до 4 серпня в рамках «АгроЕкспедиції 2024» ми відвідаємо усі регіони України — від Сходу до Заходу, від Півночі до Півдня.

Перша АгроЕкспедиція стартувала у 2013 році, тож цьогоріч вже 11 сезон наших подорожей українськими полями. Партнери проєкту — компанія BASF та міжнародний банк Credit Agricole Bank.

Під час чергового туру, наша команда покаже вам, як жнивують фермери в умовах війни, як готуються до осінньої посівної, які проблеми стали найзначнішими цього сезону і як їх вирішували аграрії.

У сезоні 2024 до проблем із логістикою, цінами на зерно, замінованими полями додалась ще й спека... Поверхня ґрунту в окремих регіонах нагрівалась до 64-71°C. Така погода погіршила загальний стан вегетуючих культур. Вже зараз фермери скаржаться, що не зможуть зібрати рекордні врожаї сої, кукурудзи та соняшника. 

Проте розмір негативного ефекту спеки залежатиме від того, яка буде погода в наступні тижні, оскільки наразі пік цвітіння, запилення пізніх культур та їхнього росту. Тож разом з нами ви зможете дізнатись, чи вдасться фермерам зібрати запланований врожай пізніх культур.

«Агроекспедиція — це один із проєктів, за допомогою якого ми створюємо додаткову цінність для наших клієнтів та агробізнесу в цілому. Вже котрий рік поспіль в період активних польових робіт і підготовки до посівної ми разом з Latifundist Media відвідуємо низку фермерських господарств в різних куточках України. Це допомагає нам краще розуміти специфіку та особливості аграрного бізнесу, розмовляти з агроклієнтами однією мовою та розвивати наші продукти і сервіси у відповідь на нові виклики ринку. Креді Агріколь підтримує агробізнес в Україні і аграрії відповідають нам взаємністю: близько 80% клієнтів залишаються з нами понад 5 років, а майже половина — понад 10 років!», — прокоментувала Наталія Порвіна, директорка департаменту підтримки агробізнесу та ESG напряму «Креді Агріколь Банку».

Тож, вирушайте разом з нами, буде цікаво! 

© Юлія Немцева, Kurkul.com, 2024 р. 

Виконано за допомогою Disqus

Реклама