Реклама

У ДАР за лічені години припинили приймати заявки на отримання земельної дотації

25 липня 2024 556 0
У ДАР за лічені години припинили приймати заявки на отримання земельної дотації
Kurkul.com

Сьогодні, 25 липня 2024 р., у ДАР відновили прийом заявок на отримання окремої бюджетної субсидії на одиницю оброблюваних угідь с/г призначення (1 га) для територій, на яких завершено ведення бойових дій та тимчасову окупацію.

Кошти у розмірі 8 тисяч грн на 1 га нададуть виробникам сільськогосподарської продукції, які мають у власності/користуванні до 120 га земель сільськогосподарського призначення.

Проте прийом заяв завершили за лічені години.

«Відповідно до пункту 7 Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для надання підтримки фермерським господарствам та іншим виробникам сільськогосподарської продукції, затвердженого постановою КМУ від 16 серпня 2022 року №918, припинено реєстрацію в системі ДАР заявок на отримання окремої бюджетної субсидії на 1 га сільгоспугідь для провадження сільськогосподарської діяльності на звільнених територіях у зв’язку з надходженням заявок на суму, що відповідає передбаченому обсягу бюджетних асигнувань», — зазначили в пресслужбі ДАР.

Всі заявки, що вже подані до Державного аграрного реєстру виробниками сільськогосподарської продукції, будуть опрацьовані в установленому порядку.

Читати за темою: Другий шанс на дотацію — коли знову запрацює ДАР

© Юлія Немцева, Kurkul.com, 2024 р. 

Виконано за допомогою Disqus

Реклама