Реклама

Aгромаш-Калина розгорне нове виробництво сільгосптехніки на Вінниччині

16 жовтня 2024 71 0
Aгромаш-Калина розгорне нове виробництво сільгосптехніки на Вінниччині
Facebook

Компанія «Aгромаш-Калина» планує виготовляти сільськогосподарську техніку на базі індустріального парку «ВінІндастрі» у Вінниці.

Про це повідомив міський голова Сергій Моргунов.

За його словами, за наступні три роки компанія планує розгорнути нове виробництво на базі індустріального парку. Для громади це майже 200 нових робочих місць з високим рівнем заробітної плати та соціальних стандартів.

«Загалом плануємо наступного року збільшити площу індустріальних парків в громаді на третину, тобто на понад 30 га. Це є ще одним важливим кроком у забезпеченні економічної стійкості громади та можливості далі підтримувати армію», — написав Сергій Моргунов.

Також в індустріальному парку «ВінІндастрі» ведеться будівництво майбутнього заводу компанії «Візард», яка спеціалізуватиметься на виробництві навісного обладнання для комунальної та аграрної техніки.

Наразі монтуються залізобетонні конструкції та металеві ферми.Завод має запрацювати до кінця 2024 року.

Читайте також:

Нагадаємо, за купівлю сільгосптехніки вітчизняного виробництва аграрії можуть отримати компенсацію. Участь у програмі взяли майже 1,1 тис. аграріїв, які придбали техніки на загальну суму в 1,2 млрд грн. Також свою продукцію пропонують 126 українських підприємств машинобудування для АПК. Наразі компенсації підлягають понад 11,3 тис. одиниць техніки.

© Юлія Немцева, Kurkul.com, 2024 р. 

Виконано за допомогою Disqus

Реклама