Реклама

Українська компанія розпочне серійне виробництво тракторів Spike TK

3 жовтня 2024 7762 0
AgroKar
УкрНДІПВТ ім. Л. ПогорілогоAgroKar

Українська компанія AgroKar з Кіровоградщини планує розпочати серійне виробництво тракторів Spike TK. Наразі фахівці УкрНДІПВТ ім. Л. Погорілого розпочали процедуру сертифікації. Повідомляє видання Traktorist.ua.

«На замовлення компанії AgroKar орган з оцінки відповідності УкрНДІПВТ ім. Л. Погорілого розпочав процедуру сертифікації на серійне виробництво тракторів типу Spike TK. Компанія AgroKar — перспективна вітчизняна компанія, яка прагне забезпечити українських фермерів високоякісною імпортною технікою та запчастинами з Європи та США. Нещодавно компанія розпочала налагоджувати виробництво тракторів», — йдеться в повідомленні. 

Як зазначається, фахівці УкрНДІПВТ ім. Л. Погорілого у ході робочої поїздки на Кіровоградщину відвідали виробництво компанії AgroKar для проведення аудиту та випробування техніки. Фахівці детально познайомилися з обладнанням та оцінили якість виготовлення техніки.

«У ході випробування були визначені показники шуму, тормозні якості, вагові характеристики, які знаходяться у межах норми та відповідають усім нормативним документам. Детальніші результати випробувань будуть висвітлені у звіті обстеження виробництва та протоколах випробувань. За результатами усіх проведених процедур компанія отримає сертифікат затвердження типу серійного виробництва», — додали в УкрНДІПВТ ім. Л. Погорілого. 

Нагадаємо, аграріям нарахували 25% компенсації за придбану у серпні сільгосптехніку та обладнання українського виробництва на загальну суму 98,5 млн грн. 

Участь у програмі взяли майже 1,1 тис. аграріїв, які придбали техніки на загальну суму в 1,2 млрд грн. Також свою продукцію пропонують 126 українських підприємств машинобудування для АПК. Наразі компенсації підлягають понад 11,3 тис. одиниць техніки.

© Юлія Немцева, Kurkul.com, 2024 р. 

Виконано за допомогою Disqus

Реклама