Реклама

BEDNAR виводить на ринок нові агрегати для обробітку проміжних культур

23 жовтня 2024 21 0
 Важкий коток-подрібнювач DURACUT TE від BEDNAR
BEDNAR Важкий коток-подрібнювач DURACUT TE від BEDNAR

Чеська компанія BEDNAR виводить на ринок два нові агрегати для обробітку проміжних культур та післяжнивних решток: коток-подрібнювач SPEED CHOP SC_F та важкий коток-подрібнювач DURACUT TE. Про це повідомляє Traktorist.ua.

SPEED CHOP SC_F — дворядний коток-подрібнювач із котками діаметром 460 мм, який призначений для швидкого й ефективного обробітку проміжних культур. Завдяки системі подвійних котків і можливості встановлення додаткових противаг, цей коток із робочою шириною захвату 3, 4 або 6 м, за словами виробника, забезпечує високу продуктивність і якість обробітку навіть густих проміжних культур.

За словами виробника, коток-подрібнювач SPEED CHOP SC_F можна агрегатувати з передньою або задньою навіскою трактора, а також використовувати окремо, у поєднанні з no-till-сівалкою DIRECTO NO або дискатором SWIFTERDISC XN чи XO_F.

DURACUT TE — важкий коток-подрібнювач, спеціально розроблений для обробітку найстійкіших рослинних решток (наприклад кукурудза на зерно), а також знищення бур’янів та шкідників. DURACUT TE може мати робочу ширину 7,5 або 12,5 м.

При заповненні водою коток дозволяє досягнути тиску в 1,24 тонни на метр (модель зі змінними ножами). Завдяки цьому DURACUT TE дозволяє досягти оптимального притискного зусилля для забезпечення кращого подрібнювального ефекту й поверхневого обробітку ґрунту навіть у найскладніших умовах. V-подібне розташування ножів значно підвищує подрібнювальний ефект.

«З погляду конструкції коток-подрібнювач DURACUT TE є агрегатом із двома складаними бічними рамами. Така концепція дозволяє зменшити кількість гідроциліндрів і точок змащення, забезпечує рівномірність тиску на бічних рамах, а також компактні транспортні розміри (макс. ширина 3 м, макс. висота 4 м). Ще однією перевагою, зокрема для безпроблемного транспортування, є широкопрофільні шини розміром 700/40-22.5», — додали у BEDNAR.

© Юлія Немцева, Kurkul.com, 2024 р. 

Виконано за допомогою Disqus

Реклама