Фермери сумніваються, що Кутовий стане на захист їх інтересів

21 квітня 2016 94 0
Тарас Кутовий, міністр аграрної політики та продовольства України
kurkul.comТарас Кутовий, міністр аграрної політики та продовольства України

Новий міністр Мінагропроду Тарас Кутовий для вітчизняного фермерства — особа невідома, тому сподіватися на позитивні зміни в результаті його діяльності українські фермери не поспішають.

«Знаю Кутового посередньо, лише через те, що на вибори він йшов від округу, на якому я мешкаю. Знайомий з його діяльністю на посаді очільника аграрного комітету ВРУ. І чесно кажучи, висловити якісь сподівання на його майбутню роботу важко», — зазначив засновник одного з агропідприємств на Полтавщині Андрій Сімонов в ексклюзивному коментарі Kurkul.com.

Не покладає великих надій на нового міністра і фермер з Хмельницької області Микола Козак. За його словами, Тарас Кутовий був заступником голови і головою аграрного комітету IIV і IIIV скликання відповідно, але його дії на цих посадах не принесли позитивних результатів для фермерів.

«Що йому заважало тоді сприяти діяльності дрібних сільгоспвиробників? Він є представником великого агробізнесу, то з якої радості йому «прийомне» буде рідніше свого?», — обурюється фермер.

Виконано за допомогою Disqus