АО «КАЙРОС» привітало селян з Великоднем

4 травня 2016 77 0
Представники АО «КАЙРОС» привітали селян з Великоднем
Kurkul.comПредставники АО «КАЙРОС» привітали селян з Великоднем

30 квітня ООО «Агротехнік» при підтримці АО «КАЙРОС» привітали дітей війни та пайовиків, що є клієнтами «Агротехнік» та проживають у селищах Червоне та Бурбулатове Близніківського району Харківської області з Великоднем.

Кожний мешканець села отримав святковий подарунок та щирі привітання від представників АО «КАЙРОС». Також працівники компанії розповіли жителям селищної ради про юридичні аспекти розірвання договору оренди земельної ділянки та відповіли на всі питання жителів села.

«В минулому ми чули словесні погрози щодо звільнення з роботи, від інших фермерів якщо ми заберемо свій пай та підемо до «Агротехнік». Люди бояться, вони не розуміють законів і своїх прав. Та зараз, завдяки «КАЙРОС», ми розірвали договір з колишнім фермером та перейшли до «Агротехнік», — говориить один із селян.

Жителі села розповідають, що при іншому фермері була замала орендна плата, він зовсім не допомагав селу, та словесно погрожував селянам.

«В цьому селі ми працюємо нещодавно. Обробляємо всього декілька паїв місцевих жителів, які перейшли до нас кілька років тому. Середній пай в цьому районі 5 – 6 га, платимо ми за нього з цього року в середньому 8000 грн, але жителі можуть вибрати чим їм взяти плату: грошима чи зерном. З цього села ще не всі пайщики наважились перейти до нас. Ось, з нагоди свята вирішили привітати місцевих жителів, та привезли їм гостинець», — розповідає представник ООО «Агротехнік».

За словами керівник харківського офісу АО «КАЙРОС» Ігора Співака, їх компанія вже рік надає послуги ООО «Агротехнік».

«Допомагаємо фірмі з консультуванням пайщиків з юридичних питань, та надаємо безкоштовну юридичну допомогу при оформленні спадщини, договору оренді, та інших питань, стосовно земельних паїв», — говорить він.

Виконано за допомогою Disqus