На Волині у фермера через суд забрали 107 га землі

16 травня 2016 43 0
Фермеру незаконно передали землі в оренду
1news.zp.uaФермеру незаконно передали землі в оренду

На Волині земельні ділянки загальною площею 107,16 га було передано в оренду для створення та ведення фермерського господарства з порушенням вимог ст. 7 Закону України «Про фермерське господарство», повідомляє прес-служба Генеральної прокуратури України.

А саме — без обґрунтування розмірів землі з урахуванням перспектив діяльності господарства та надання доказів про наявність сільськогосподарської техніки, інших засобів для її обробітку.

«Верховним Судом України 11.05.2016 задоволено заяву Генеральної прокуратури України про перегляд судових рішень у справі за позовом Володимир-Волинського міжрайонного прокурора Волинської області в інтересах держави до головного управління Держземагентства у Волинській області, фізичної особи про визнання незаконними та скасування наказів, визнання недійсними договорів оренди землі та скасування їх державної реєстрації», — сказано у повідомленні.

Також додається, що судом найвищої інстанції скасовано рішення судів першої, апеляційної та касаційної інстанцій, а справу направлено на новий розгляд.

Виконано за допомогою Disqus