В Україні ринок жита може розширити свої пропозиції на 20%

16 травня 2016 101 0
BASF має для виробників жита широкий спектр пропозицій засобів захисту рослин
Bankoboev.RuBASF має для виробників жита широкий спектр пропозицій засобів захисту рослин

У жита є всі шанси міцно закріпитися в сівозміні господарств і розширити свої позиції на 20% завдяки розширенню його застосування в кормовиробництві. Про це спеціально для Kurkul.com повідомила прес-служба BASF.

Нагадаємо, що BASF підтримує проведення сайтом Kurkul.com АгроЕкспедиції «Жито».

«Оскільки ми не були активно представлені в Україні на ринку жита, вважаємо, що АгроЕкспедиція дозволить нам більше зрозуміти потреби аграріїв і розширити наші пропозиції в цьому сегменті. Крім того, маючи позитивні результати роботи препарату Систіва® на посівах ячменю, ми бачимо перспективи і переваги його застосування на вказаній культурі», ― йдеться в повідомленні.

BASF має для виробників жита широкий спектр пропозицій засобів захисту рослин.

«Для жита в Україні зареєстрований протруйник Кінто® Дуо для захисту від грибкових хвороб насіння, а також від хвороб, що перебувають в ґрунті. В наступному році ми очікуємо розширення реєстрації на жито нашого інноваційного фунгіциду-протруйника Систіва®, який є революційним рішенням для захисту посівів зернових від хвороб. У майбутньому також можливе розширення реєстрації росторегулятора Хлормекват-Хлорид 750 в Україні і на таку культуру, як жито. В Європі себе добре зарекомендував росторегулятор Медакс® Топ, який, на жаль, зареєстрований в Україні поки лише для пшениці. З фунгіцидної групи в Німеччині і Польщі пропонується препарат Капало®. Він чудово справляється з контролем іржі, що є однією з основних хвороб для жита», ― зауважує представник компанії BASF.

Зазначається, що серед аграріїв не відмічається істотного переходу на генеричні препарати. Оптимізація технологій відбувається головним чином за рахунок зміни норм внесення, а іноді покупки більш економіних пропозицій оригінаторів.

Варто зазначити, що порівняно із минулим роком ціни на ЗЗР істотно не змінилися, а в окремі моменти навіть демонстрували тенденцію до зниження.

«Багато в чому це також пояснюється специфікою українського ринку ЗЗР як такого, що, головним чином орієнтується в своїй роботі на тверді валюти, хеджуючи таким чином ризики», ― розповідають представники компанії.

Виконано за допомогою Disqus