На АГРО-2016 Vaderstad представила три новинки

10 червня 2016 102 0
Українське представництво шведської компанії Vaderstad представило три новинки техніки на виставці «АГРО-2016»
traktorist.kiev.uaУкраїнське представництво шведської компанії Vaderstad представило три новинки техніки на виставці «АГРО-2016»

Українське представництво шведської компанії Vaderstad представило три новинки техніки на виставці «АГРО-2016», заявив начальник відділу продажу Західного регіону компанії Володимир Підвальний, повідомляє Traktorist.ua.

На стенді компанії Vaderstad представлено два ґрунтообробних агрегати та посівний комплекс.

«Це Top Down 500 з новою можливістю внесення сухих мінеральних добрив, ґрунтообробний агрегат — лущильник Carrier XL 625 з плоскатором, який дозволяє подрібнити ріпак, прикопати та зберегти вологу та сівалку точного висіву Tempo V з міжряддям 45 см і можливістю посіву ріпаку, цукрового буряка», — зазначив Володимир Підвальний.

За його словами, з сівалки можна зняти чотири секції і сіяти технічні культури як кукурудза чи соняшник з одночасним внесенням добрив. Ще одна новинка на стенді Vaderstad — бункер FH 2200 з дозуючим апаратом від сівалки Spirit. Він може вносити мінеральні добрива в кількості максимум 540 кг/га і використовуватися як для сівалки, так і для ґрунтообробного агрегату.

На АГРО-2016 Vaderstad представила три новинки

На АГРО-2016 Vaderstad представила три новинки

На АГРО-2016 Vaderstad представила три новинки

Виконано за допомогою Disqus