New Holland підписала угоду з Mascar

27 червня 2016 72 0
New Holland Agriculture та Mascar підписала  угоду
traktorist.kiev.uaNew Holland Agriculture та Mascar підписала угоду

Компанія New Holland Agriculture підписала європейську угоду з італійською компанією Mascar, що спеціалізується на виробництві обладнання для заготівлі сіна та посіву, повідомляє Traktorist.ua з посиланням на прес-службу New Holland Agriculture.

Компанія Mascar виробляє повний спектр рулонних прес-підбирачів, обмотувальників тюків, пневматичних сівалок точного висіву та механічних сівалок для просапних культур.

Цей контракт передбачає ексклюзивні поставки рулонних прес-підбирачів із пресувальною камерою незмінюваного діаметра, що з високою якістю тюкують будь-яку рослинну масу – від сіна до соломи. Витривалі, прості, надійні та компактні машини цієї серії поєднують у собі низькі експлуатаційні витрати з винятковою ефективністю роботи.

Договір, про який йде мова, було підписано в Туріні 26 травня 2016 року бренд-президент New Holland Agriculture КарлоЛамбро та президентом компанії Mascar S.p.a. Санте Маскіо.

«Дане партнерство виникло у результаті постійно зростаючої потреби у високоякісній, високопродуктивній і надійній техніці, яка, при цьому, недорога та проста в експлуатації. New Holland Agriculture і Mascar взяли на себе зобов'язання щодо співробітництва в розробці рішень, які стануть додатковими плюсами для нашої повної лінійки рулонних прес-підбирачів у сенсі продуктивності та ефективності роботи, а також для вдоволення клієнтів з дуже специфічними вимогами до тюкування», — прокоментував Карло Ламбро.

Нова серія прес-підбирачів, що розробляється для New Holland і продаватиметься через дилерську мережу компанії New Holland Agriculture, буде представлена широкому загалу на попередньому показі на міжнародній виставці EIMA 2016.

Виконано за допомогою Disqus