У Черкасах з’явився новий дилерський центр компанії New Holland

Відкриття диcтриб’юторського центру New Holland: що говорять фермери?

Служба новин 13 червня 2016 203 0

3 червня відбулося офіційне відкриття дистриб'юторського центру сільськогосподарської техніки New Holland у м. Черкаси. Центр має більше 1 тис. кв. м складського приміщення та 3 майстерні, де можливо здійснити капітальний ремонт сільськогосподарської техніки. Крім того, діє гнучка програма лояльності для клієнтів — карти Classic, Premium і VIP, для кожних є бонуси і знижки.

На церемонії відкриття дилерського центру найактивнішим клієнтам урочисто вручали подарунки та подяки. Загалом, товаровиробників зібралося доволі багато, адже за словами генерального директора центру Станіслава Мартинова, кожен другий фермер Черкаської області — клієнт New Holland і компанії «Агроресурс».

«Сьогодні бренд New Holland — це №1 в Україні вже протягом 5 років. Трактори New Holland — лідери продажів за минулий рік, і сьогодні продовжують йти у трійці лідерів. Плануємо збільшувати продажі за рахунок якісних кадрів, але головне — виробляти затребуваний на ринку товар», — говорить Станіслав Мартинов.

Станіслав Мартинов

Він повідомив, що 10 років тому компанія вже відкривала досить скромний дилерський центр, але час і потреби клієнтів змінюються.

«Ми все це розуміємо, і тому, є необхідність створювати повноцінні сервісні центри і точки продажів зовсім іншого рівня. Це повинні бути сучасні сервісні гарантійні центри», — підкреслив він.

Інноваціями і розвитком дилерських центрів і сервісу New Holland задоволені і самі фермери. А після закінчення офіційної частини, охоче розповідали про сільгосптехніку та свої господарства. Керівник фермерського господарства «Агродан» Олександр Міселій вже планує придбати трактор New Holland потужністю 150 кінських сил.

«У нас 600 га земель, які потрібно обробляти. Сучасність потребує використовувати таку техніку, як New Holland. Адже у порівнянні із іншими тракторами, цей буде у експлуатації без ремонту не 2-3 роки, а 4-5», — зазначає фермер.

Олександр Міселій

Він підкреслює, що техніку купує виключно за власні кошти, адже той, хто зв’язується з банками стає банкрутом.

«Для мене важливо, щоб сільськогосподарська техніка не ламалась і справно працювала. На наших 600 га достатньо тракторів потужністю 120 кінських сил, потрібно 3 трактористи», — говорить він.

А от керівник господарства «Смілянський Агросоюз» Олег Скрипник теж має 600 га, проте запевняє, що йому вистачило б і одного комбайну для збору врожаю. Крім свого господарства, фермер надає послуги і сусідам – загалом обробляє до 2 тис. га.

«Мені на 600 га хватило би навіть одного комбайна, враховуючи їх потужність. У мене 2 комбайна New Holland TS5080 і CX860, перший новий взяв у 2008 році, другий – три роки тому. Мені пропонували схожі моделі John Deere, то різниця в ціні була у межах мінімум €20 тис. тільки через бренд. Перший комбайн брав у кредит і розраховувався за нього біля 5 років. Другий взяли у розстрочку на півроку і розрахувались без кредитів», — розповідає Скрипник.

Олег Скрипник

Техніка New Holland подобається керівнику господарства співвідношенням ціни і якості. А от до кредитів Олег Скрипник ставиться скептично, мовляв, їх оформлюють тільки ті, хто відчуває себе «твердіше на ногах», тому що відсоткова ставка залишає бажати кращого.

«Коли до кризи у 2008 році я ще брав трактори під 17% річних, то після ставка виросла до 23%. Зараз складніше знайти механізатора, аніж придбати техніку. Раніше багато людей закінчували ПТУ, мріяли стати токарями, трактористами, а зараз молодь не розуміє, що стати комбайнером – це не принизливо», — запевняє Олег Скрипник.

Директор ПСП «Зеленьківське» Руслан Лисенко має 1 тис. га, на яких вирощує пшеницю, ячмінь, кукурудзу, соняшник та сою. Говорить, що господарство намагається дотримуватися сівозміни і при цьому вирощувати рентабельні культури. Він розповідає, що після розпаду місцевого радгоспу, сільськогосподарська техніка залишилася у спадок. За його словами, коли гостро постало питання оновлення автопарку – почав ретельно вивчати ринок техніки.

Руслан Лисенко

«Мені пропонували звернути увагу на світові відомі бренди типу Case та John Deere. Коли почув про New Holland, трохи насторожився, тому що виробник був невідомий на ринку, вони тільки починали. Спробував, тому що казали про її надійність, економність та і ціна приваблива. На сьогоднішній день маю 2 нові трактори New Holland, якими повністю задоволений», — зазначає Лисенко.

Фермер небайдужий до механізаторів, які працюють на нього, тому для нього важливо, у яких умовах вони працюють.

«Будь-який механізатор, який працював на МТЗ може спокійно при допомозі консультантів «Агроресурсу» навчитись. Таку техніку можна освоїти за 2-3 години. Хочеться подякувати «Агроресурсу» за те, що «затягнув» New Holland на вітчизняний ринок, а New Holland, у свою чергу, за якість, комунікабельність та гнучкість пропозицій», — говорить керівник господарства.

Відкриття дистриб’юторського центру New Holland

Загалом, фермери згодні у одному: техніка New Holland – хороший вибір для середніх і малих господарств. А відкриття нового професійного дилерського центру дозволить залучати більше товаровиробників.

Наталія Ключникова, Kurkul.com

Виконано за допомогою Disqus
Матеріали за темою