Захоплення землі ГК «ВІЛІЯ» продовжується

15 липня 2016 446 0
Продовжується захоплення земель «СБЄ-Україна Рівне»
isgps.pp.uaПродовжується захоплення земель «СБЄ-Україна Рівне»

«Агро-Експрес-Сервіс» почав сіяти озимий ріпак на полях «СБЄ-Україна Рівне», що входить до ГК «ВІЛІЯ». Про це в ексклюзивному коментарі Kurkul.com повідомив директор «СБЄ-Україна Рівне» Олег Чалик.

Він розповів, що 14 липня приїхавши на поле, де двома днями раніше відбулося рейдерське захоплення землі, помітив сівалку «Агро-Експрес-Сервісу», яка проводила посівні роботи.

«Я приїхав і побачив, що на виораних ділянках сіють озимий ріпак. Вони відмовилися зупинятися. Ми заблокували двома автомобілями їхній рух, викликали поліцію. На наш заклик поз'їжджалися всі орендарі Млинівського району, власники СГ підприємств. Наразі сівалка арештована і стоїть на штраф-майданчику райвідділу поліції», — розповідає Олег Чалик.

Читати по темі: Гендиректор «Агро-Експрес-Сервісу» заперечує рейдерські дії щодо «ВІЛІЇ»

За його словами, «Агро-Експрес-Сервіс» аргументує свої дії тим, що пайовики виявили бажання працювати з ними, і тому вже написали відповідні заяви.

«Але у них є договори оренди з нами до 2022 року, офіційно зареєстровані в державних реєстраційних органах. Людей просто ввели в оману. Заяви від землевласників, про бажання розірвати з нами договори ми не отримували, хоча ми ставимося до цього абсолютно лояльно. Неодноразово такі випадки були і ми спокійно йшли на цей крок», — говорить директор «СБЄ-Україна Рівне».

Нині підприємство чекає на дії прокуратури. Гендиректор «Агро-Експрес-Сервісу» сьогодні на наші дзвінки не відповідає.

Нагадаємо, 13 липня на землі ГК «ВІЛІЯ» здійснено рейдерський захват

Вікторія Сумченко, Kurkul.com

Виконано за допомогою Disqus