Херсонщина підпише угоду про співпрацю із Іраном в АПК

22 липня 2016 105 0
Іран зацікавлений у тісній співпраці з Херсонщиною у сільськогосподарській галузі
Херсонська ОДАІран зацікавлений у тісній співпраці з Херсонщиною у сільськогосподарській галузі

Іран зацікавлений у тісній співпраці з Херсонщиною у сільськогосподарській галузі, пише прес-служба Херсонської облдержадміністрації.

21 липня керівництво обласної державної адміністрації зустрілося з іранською делегацією з провінції Ісфахан.

«Зараз ведуться перемовини щодо співпраці з Херсонщиною і залучення додаткових для області інвестицій. Ми зацікавлені у налагодженні експортних перевезень товарів до Ірану», – зазначив шахт і сільського господарства Махмудрез Агхаребпараст і запевнив, що провінція Ісфахан сподівається на взаємовигідну співпрацю.

Разом з тим, іранські гості звернули увагу, що вкрай важливо вивчити особливості митного контролю й транспортування товарів закордон з можливістю прямого перевезення з України в Іран.

Делегати також відзначили якість сільгосптехніки на полях Херсонщини й серйозно зацікавилися у створенні підприємств саме у галузі сільського господарства.

«Іранці висловили бажання якнайшвидше отримати протокол про співпрацю у галузі сільського господарства між двома країнами. Адже, як зазначив Мохаммед Садегхи, якщо вже є угода про співпрацю України та Ірану, можна підписати й угоду про співпрацю між Херсонською областю і провінцією Ісфахан», — сказано у повідомленні.

Виконано за допомогою Disqus