Канада скорочує застосування антибіотиків у птахівництві

24 вересня 2016 33 0
Канада інвестує кошти у скорочення застосування антибіотиків у птахівництві
pixabay.comКанада інвестує кошти у скорочення застосування антибіотиків у птахівництві

Тисячі канадських доларів будуть інвестовані у сектор птахівництва Квебека, щоб скоротити профілактичне застосування антибіотиків, повідомляє Мeatinfo.

Член Палати громад Постійного комітету з сільського господарства та продовольства регіону П'єр Бретон оголосив про інвестиції у розмірі $690 тис., які будуть передані EVQ — Асоціації виробників м'яса птиці Квебека.

У рамках цього проекту кафедра птахівництва в Університеті Монреаля факультету ветеринарної медицини буде оцінювати різні альтернативні стратегії та їх вплив на продуктивність стада, грунтуючись на попередньому дослідницькому проекті. Університет буде шукати рішення, які можуть бути застосовані до всієї галузі птахівництва.

«Уряд Канади визнає, що використання антибіотиків в сільському господарстві викликає зростаюче занепокоєння серед споживачів Уряд надає підтримку птахівництву Квебека, оскільки воно продовжує дослідження, спрямовані на те, щоб зменшити використання антибіотиків у виробництві курячого м'яса, що в підсумку принесе користь громадськості і сприятиме процвітанню виробників і всіх канадців», — зазначив П'єр Бретон.

Президент EVQ, П'єр-Люк Леблан сказав, що сектор птахівництва Квебека прагне до розробки і використання передових методів ведення сільського господарства, зберігаючи при цьому жорсткі, суворі стандарти захисту тварин. Здоров'я маточного стада і якість споживчих товарів є головними пріоритетами виробників.

Виконано за допомогою Disqus