Ropa анонсувала випуск найпотужнішого у світі бурякозбирального комбайну

3 жовтня 2016 96 0
Найпотужніший в світі бурякозбиральний комбайн Ropa Tiger 6
maskinbladet.dkНайпотужніший в світі бурякозбиральний комбайн Ropa Tiger 6

Баварська компанія Ropa готується до запуску нової моделі Tiger 6, яка стане найпотужнішим сучасним комбайном з прибирання буряка з доступних на ринку, повідомляє Тraktorist.ua з посиланням на agroinfo.com.

Шестициліндровий двигун виробництва компанії Volvo, встановлений на Tiger 6, має об'єм 16,12 л, його максимальна потужність досягає 768 л.с. (на 140 к.с. більше, ніж 626-сильний мотор Mercedes Benz, встановлений на моделі попереднього покоління Tiger 5). Цей двигун став винятком з правил за токсичністю вихлопів. За словами представників Ropa, додаткова потужність забезпечує більшу продуктивність, особливо при роботі на схилах, і, у поєднанні з більш потужним механізмом розвантаження бункера, дозволяє скоротити час завантаження зернового причепа на ходу.

Tiger 6, офіційний запуск у продаж якого планується на 2017 р., буде доступний у конфігурації з менш потужним 700-сильним двигуном, оснащеним системою селективної каталітичної редукції. Комбайн можна буде укомплектувати різними підіймальними механізмами, а також задати необхідну ширину міжряддя.

Виконано за допомогою Disqus