Комбайни Massey Ferguson випробували на технічних культурах

3 жовтня 2016 119 0
Комбайн Massey Ferguson у полі
kurkul.comКомбайн Massey Ferguson у полі

На території агрофірми ПОП «Узинська» (Київська область, Білоцерківський район) продемонстрували роботу комбайнів Massey Ferguson на технічних культурах. Захід організовано за підтримки компанії АМАКО разом з корпорацією AGCO.

Фермерам та усім гостям демонстрації показали в роботі новинки компанії: комбайн Massey Ferguson 7370 BETA, трактор Massey Ferguson 8690 з дисковою бороною Challenger 1435-29 потужністю 340 к.с., обприскувач APACHE і телескопічний навантажувач. Усі бажаючі мали змогу сісти за кермо тракторів та комбайнів та власноруч випробувати новинку.

«Співпраця з АМАКО дає можливість сьогодні придбати ту техніку, яка заощаджує кошти. Сьогодні ми придбали комбайн Massey Ferguson MF 7370 BETA, у якого розхід палива на 6-7 л менший, ніж у роторного комбайна. Також ми придбали три трактори Massey Ferguson 8690 потужністю 340 к.с. У них дуже гарні умови для механізатора», — говорить директор агрофірми «Узинська» Михайло Козачук.

Спеціалісти компанії АМАКО відзначають все більший інтерес українських аграріїв до іноземної техніки. Для себе компанія обрала 15 базових моделей, з якими впевнено планує утримуватися на позиції одного з найбільших гравців на ринку.

«На Київщині ми завершуємо наш цьогорічний демо-тур комбайнів, які ми показали на різних культурах та у різних регіонах. Нам подобається працювати з людьми, які мають структуровану компанію, вміють заробляти гроші та обирають надійних партнерів. Протягом туру ми побачили гарні результати і для себе визначилися, що і комбайн Massey Ferguson ACTIVA 7347, і комбайн Massey Ferguson MF 7370 BETA є класичними і дуже добре вписуються в реалії українського ринку, а також будуть популярні наступні декілька років. Також бачимо гарні результати трактора MF 8690 з різними типами причіпного обладнання. У нього гідростатична трансмісія, гарна задня навіска. Таким чином він при однаковій потужності з конкурентами має кращі тяглові зусилля і менший розхід пального», — розповідає генеральний директор компанії «АМАКО Україна» Дмитро Бородій.

Якість побаченої техніки відзначили і гості заходу. Зокрема агроном Олег Саката з Харківщини найбільше уваги приділив обприскувачу.

«З кожним роком ми збільшуємо врожаї, а тому періодично купуємо нову техніку, металолом нам не потрібен. Мене, як агронома, сьогодні цікавив обприскувач. Він мені сподобався, наступного року теж придбаємо собі такий. Адже час йде вперед. Треба не відставати», — зазначив головний агроном ПСП «Дружба» Олег Саката.

Демонстраційним показом на Київщині компанія АМАКО завершила свій демо-тур областями України.

Виконано за допомогою Disqus