Аграрні асоціації вимагають швидкого ухвалення законопроекту №5225

17 жовтня 2016 115 0
Українські аграрії звернулись з проханням до депутатів
4vlada.comУкраїнські аграрії звернулись з проханням до депутатів

Аграрні асоціації звернулись до депутатських фракцій з проханням якнайшвидше ухвалити проект закону України №5225 «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо удосконалення системи оподаткування у сфері земельних відносин і сільського господарства».

Про це повідомив на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook заступник голови Аграрної партії України (АПУ) Денис Марчук.

За його ловами, цим законопроектом передбачається повернення спецрежиму ПДВ галузям, що орієнтовані на внутрішній ринок (тваринництво, овочівництво, садівництво, виноградарство та цукрової галузі). Кошти на підтримку мають надійти від запровадження мінімального податкового соціального зобов’язання.

«За підрахунками асоціацій це додаткові надходження до бюджету у розмірі порядка 6 млрд грн з яких і мають підтримати перераховані галузі. Хочеться вірити словам голови ВРУ, що законопроект 3851-1 теж у найближчий час потрапить на голосування до сесійної зали», — додав Денис Марчук.

Kurkul.com у рамках проекту «Податковий АгроКонтроль» намагається зібрати об’єктивні дані та розповідає про реальний вклад аграріїв у держбюджет. Всі публікації проекту зібрані у спецтемі на нашому сайті.

Виконано за допомогою Disqus