Roshen закупить у фермерів 500 т пшениці

3 листопада 2016 107 0
Очікувана вартість — понад 2 млн грн з ПДВ
forum.zol.ruОчікувана вартість — понад 2 млн грн з ПДВ

Підрозділ компанії Roshen — ТОВ «Бісквітний комплекс» Рошен» — оголосив на майданчику Zakupki.Prom.ua тендер на 500 т пшениці 2-го класу.

Очікувана вартість — понад 2 млн грн з ПДВ.

Із закупленого зерна борошномельні підприємства-партнери виготовлять борошно вищого і першого сорту, яке буде поставлятися на фабрики «Рошен» у Києві та Вінниці.

«Завдяки торгам в системі RIALTO, будь-який фермер зможе запропонувати нам свій товар напряму без посередників, на правах чесної і прозорої конкуренції. Я вважаю, що такий підхід ефективний для обох сторін», — наголошує директор ТОВ «Бісквітний комплекс «Рошен» Костянтин Півень.

За його словами, будь-хто зможе взяти участь у торгах і розширити свої економічні зв'язки та ринок збуту.

«Ми ж, в свою чергу, можемо знайти оптімальну ціннову пропозицію. Плюс нам імпонують принципи ProZorro, які лягли в основу RIALTO — єдині правила гри для всіх, прозорість і чесна конкуренція. Проведення тендерів, таким чином, в перспективі повинно сприяти зростанню здорової конкуренції, а значить, і розвитку економіки», — додає Костянтин Півень.

Керівник торговельного майданчика Zakupki.Prom.ua Микола Жандоров, коментуючи перший успіхи системи RIALTO, акцентує увагу на тому, що з приходом в неї великих замовників вона стає все більш цікава поcтачальникам.

«Вони відкриють для себе величезний ринок збуту з чіткими та єдиними для всіх правилами. Отримають доступ абсолютно до всіх тендерів, оголошених в системі. При цьому вартість участі в комерційних торгах дуже невисока, як і у випадку з державними. І ці витрати окупаються з лихвою, якщо врахувати економію на залученні клієнтів, маркетингу, рекламі, відрядженнях співробітників і т.п», — зазнавчив він.

За допомогою системи, за його словами, підприємці зможуть шукати цікаві для них закупівлі, подавати свої пропозиції в торгах, брати участь в аукціонах.

«Можна налаштувати підписки на тендери, які їм потенційно цікаві. Ми також проводимо безкоштовне навчання роботі в системі і надаємо підтримку постачальникам, що працюють через Zakupki.Prom.ua», — підсумував Микола Жандоров.

Виконано за допомогою Disqus