Аграріїв на 3 млрд грн профінансує Галнафтогаз

10 листопада 2016 104 0
Аграрії розраховуватимуься вирощеним урожаєм
ГалнафтогазАграрії розраховуватимуься вирощеним урожаєм

«ОККО Агротрейд» (дочірня компанія концерну «Галнафтогаз») у наступному маркетинговому році має намір збільшити обсяги фінансування сільгоспвиробників до 3 млрд грн, пише прес-служба концерну.

У цьому сезоні компанія розпочала фінансування сільгоспвиробників під зерно майбутнього врожаю на загальну суму 1 млрд грн.

«Форвардна програма, запропонована «ОККО Агротрейд» – унікальний комплексний продукт, що дозволяє агровиробникам отримати у потрібний момент на основних етапах виробництва пальне від мережі «ОККО» та мінеральні добрива з можливістю розрахуватись за них після збору врожаю вирощеними культурами», — йдеться у повідомленні.

Також додається, що страхування ризиків за взаємними товарними операціями сторін візьме на себе страхова компанія «Універсальна», яка входить до одного бізнес-холдингу з «Концерном Галнафтогаз» (мережа АЗК «ОККО»).

«На майбутнє ми плануємо закривати 100% потреб фермерів у товарах та фінансових ресурсах, необхідних для їхніх виробничих процесів. Механізм співпраці прозорий і зрозумілий: наша компанія забезпечує аграріїв паливно-мастильними матеріалами, добривами та іншими товарами у період польових робіт, а вони розраховуються не безпосередньо грошима одразу, а вирощеним урожаєм. За своєю вартістю наші послуги є найбільш конкурентними на ринку, а готову сільгосппродукцію ми оцінюємо справедливо, виходячи з цін на аналогічний товар трьох найбільших агротрейдерів відповідного регіону. Вже в цьому маркетинговому році очікуємо отримати за форвардною програмою 250 тис. т товару», – зазначає генеральний директор «ОККО Агротрейд» Олександр Ніколенко.

В рамках програми вже фінансується вирощування основних культур зернової групи – пшениці, ячменю, кукурудзи, а надалі планується співпраця і з виробниками гречки, гороху та, можливо, інших бобових чи ріпаку.

За словами Олександра Ніколенка, серед суб’єктів, які подали заявки на участь у форвардних програмах від «ОККО Агротрейд», є як фермери з ділянками у 500 га, так і компанії з угіддями в декілька тисяч гектарів. Пройти процедуру учасника програми може кожен зацікавлений агровиробник. Експрес-аналіз можливості надання фінансування тому чи іншому претендентові експерти «ОККО Агротрейд» готові зробити впродовж одного дня.

Деталі: www.okko.ua/uk/agro

Виконано за допомогою Disqus