На Львівщині аграріям розкажуть про альтернативне кредитування

29 листопада 2016 80 0
Семінар на тему: «Аграрні розписки як інструмент залучення інвестицій у аграрний сектор української економіки»
kurkul.comСемінар на тему: «Аграрні розписки як інструмент залучення інвестицій у аграрний сектор української економіки»

У Львові 1 грудня відбудеться семінар на тему: «Аграрні розписки як інструмент залучення інвестицій у аграрний сектор української економіки».

Про це повідомили в департаменті агропромислового розвитку Львівської ОДА.

«Аграрні розписки – пілотний проект, який започаткували на території Полтавської області. Зараз його також застосовують на території Вінницької, Черкаської та Харківської областей, а з початку 2017 р. проект втілюватимуть на всій території України, в тому числі у Львівській області. Семінар має на меті повноцінно ознайомити аграрний сектор з усіма нормативними аспектами регулювання цього процесу», — зазначила директор департаменту агропромислового розвитку ЛОДА Наталія Хмиз.

За її словами, у семінарі візьме участь ПАТ «Аграрний фонд», який представить форвардну програму під урожай зернових 2017 р., а також аграрні виробники та потенційні інвестори, банки, фінансові установи, страхові компанії.

Початок о 14:00 год у приміщенні департаменту агропромислового розвитку ЛОДА за адресою: просп. В. Чорновола, 57, 5 поверх.

Виконано за допомогою Disqus